Har du været udsat for en forbrydelse? Hos Berg Advokater sikrer vi at dine rettigheder bliver beskyttet, og at du får den nødvendige støtte gennem hele retsprocessen. Som offer for personfarlig kriminalitet har du ret til en bistandsadvokat, og vi står klar til at repræsentere dig – uden omkostninger for dig.

Det kan vi hjælpe med

Som din bistandsadvokat er Berg Advokater dedikerede til at bistå dig i forskellige typer af sager relateret til personfarlig kriminalitet. Vi specialiserer os i at levere professionel og empatisk assistance inden for følgende områder:

Voldssager

Røveri

Voldtægtssager

Seksualforbrydelser

Erstatningssager

Sager om svie og smerte

Vores erfarne team af advokater er klar til at repræsentere dig og sikre, at dine rettigheder bliver fuldt ud ivaretaget, uanset den type forbrydelse, du har været udsat for.

Hvem vælger din bistandsadvokat?

Du har ret til at vælge din egen bistandsadvokat, og Berg Advokater står klar til at repræsentere dig – uden omkostninger for dig selv. Vi guider dig gennem processen, og vi kan også træde til som din bistandsadvokat.

Hjælp til at søge erstatning

Vores dedikerede team sikrer, at du får fremsat et erstatningskrav mod gerningsmanden under retssagen. Hvis gerningsmanden ikke kan betale, assisterer vi med at indgive kravet til Erstatningsnævnet. Vores mål er at sikre, at du får den erstatning, du fortjener.

Barnet som offer

Vi forstår, at det er en særlig udfordrende situation, når et barn er offer for en forbrydelse. Berg Advokater agerer med sensitivitet og forsigtighed, og vi sørger for, at barnets interesser bliver varetaget. Vi arbejder tæt sammen med forældrene for at skabe en skånsom proces, der tager hensyn til både barnet og familien.

Vores rolle i forløbet

Som din bistandsadvokat guider vi dig grundigt gennem hele processen hos politiet og i retten. Vi er til stede ved politiafhøringer og retsmøder, vi søger erstatning og støtter dig som vidne. Vi sikrer, at du ikke udsættes for unødvendige spørgsmål og skaber tryghed for dig gennem hele sagen.

Vælg Berg Advokater som din bistandsadvokat, og lad os stå ved din side i kampen for retfærdighed. Vi er her for at hjælpe, når behovet er størst.

Medarbejdere:

 

Stephan Ravn Berg

Advokat (H)

Thomas Hede Sørensen

Advokat (H)

Line Bjørnskov

Advokatsekretær

Sara Christensen

Advokatsekretær

Klar til at hjælpe

Advokat (H) og Partner

Erik Berg, Advokat og Partner ved Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Advokat (L) og Partner

Stephan Ravn Berg, Advokat og Partner hos Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Thomas Hede Sørensen, Advokat og Partner ved Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Ole Majbæk, advokat og autoriseret bobestyrer hos Berg Advokater

Advokat (L) og Autoriseret bobestyrer

Rasmus Friberg

Advokat

Bjarne Ditlevsen, juridisk konsulent hos Berg Advokater

Juridisk konsulent

Ida Marie Bruhn Boisen, advokatfuldmægtig hos Berg Advokater

Advokatfuldmægtig

Lene Thuesen Andresen, stud.jur. hos Berg Advokater

Stud. jur.

Søren Pinholt Matthiesen

Stud. jur.

Malthe Hou-Jensen

Studentermedhjælper

Precila Birungi, stud.jur.

Stud. jur.

Kontakt os