Når et samliv ophører, kan det være en følelsesmæssig svær og juridisk kompleks proces. Berg Advokater giver dig tryghed og klarhed i den svære tid. Vi sikrer, at alle aspekter af skilsmissen bliver håndteret professionelt, herunder fordelingen af aktiver, økonomiske anliggender, og ikke mindst sikringen af børnenes trivsel.

Skilsmisse

Vores erfarne familieadvokater står til rådighed for at hjælpe dig igennem skilsmisseprocessen. Vi fokuserer på at minimere konflikter og opnå en fair fordeling af aktiver. Fra separation i Statsforvaltningen til retssager ved domstolene, er det vores mål at sikre dine interesser og lette byrden af det juridiske arbejde, så du kan fokusere på din fremtid.

Samlivsophør uden ægteskab

Selvom I ikke er gift, kan et samlivsophør involvere komplekse juridiske spørgsmål. Berg Advokater er eksperter i at håndtere disse situationer og sikrer, at dine rettigheder bliver beskyttet. Vi guider dig gennem processen og hjælper med at opnå enighed om vigtige beslutninger vedrørende eventuelle fælles ejendele og økonomiske forhold.

Børn

Vores førsteprioritet er børnenes trivsel. Vi bistår med rådgivning om fastlæggelse af bopælen, udarbejdelse af samværsordninger med barnets bedste interesse i fokus. Hvis der opstår uenigheder, tilbyder vi juridisk repræsentation i retten og samarbejder med Familieretshuset for at sikre, at dine rettigheder som forælder bliver respekteret.

Forældremyndighed

Vores erfarne advokater er specialiserede i forældremyndighedssager. Vi hjælper med at dokumentere eventuelle samarbejdsvanskeligheder og arbejder for at opnå den bedst mulige løsning for dig og dine børn. Vores mål er at sikre, at forældremyndighedsspørgsmål håndteres med omtanke og retfærdighed.

Bolig

Spørgsmål om bolig kan være særligt komplekse ved samlivsophør. Vi arbejder for at skabe klare aftaler og minimere potentielle konflikter i forbindelse med boligspørgsmål.

Uanset din situation er Berg Advokater klar til at tilbyde dig professionel rådgivning og støtte gennem hele processen. Kontakt os for en fortrolig samtale, hvor vi skaber overblik over dine specifikke behov og finder de bedste løsninger for dig og din familie.

Medarbejdere:

 

Erik Berg

Advokat (H)

Lasse Ladefoged

Advokat (L)

Thomas Hede Sørensen

Advokat (H)

Line Bjørnskov

Advokatsekretær

Klar til at hjælpe

Advokat (H) og Partner

Erik Berg, Advokat og Partner ved Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Advokat (L) og Partner

Stephan Ravn Berg, Advokat og Partner hos Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Thomas Hede Sørensen, Advokat og Partner ved Berg Advokater

Advokat (H) og Partner

Ole Majbæk, advokat og autoriseret bobestyrer hos Berg Advokater

Advokat (L) og Autoriseret bobestyrer

Rasmus Friberg

Advokat

Bjarne Ditlevsen, juridisk konsulent hos Berg Advokater

Juridisk konsulent

Ida Marie Bruhn Boisen, advokatfuldmægtig hos Berg Advokater

Advokatfuldmægtig

Lene Thuesen Andresen, stud.jur. hos Berg Advokater

Stud. jur.

Søren Pinholt Matthiesen

Stud. jur.

Malthe Hou-Jensen

Studentermedhjælper

Precila Birungi, stud.jur.

Stud. jur.

Kontakt os